Bleading fresh blood

Nak tnya,ada tak yg pernah kdungan dlm 12-13w tgh malam trun darah mcm period time kencing..sekali tu je..tp bila scan baby okey, heartbeat okey .dalm sminggu dua mesti ada hari trun darah menitik2..tnya doc,doc cakap selagi tak sakit perut,consider tak ad masalah..

2 Các câu trả lời

Sy spotting semalam harini pegi cek . Alhmdulillah semua ok baby sihat siap joget2 kt dlm tp doktor bagi ubat kuatkan rahim n now spotting tu sikit2 sahaja .. doktor kata stengah org normal tp kena jumpa doktor utk lbih detail .. amalkan makanan y sihat ya sis jgn buat kerja2 berat kena bedrest ..

u pergi klinik or hospital sis? klu boleh dpt kan second opinion doc pakar lg bagus. for now u bedrest ya sis. takpayah buat apa2

11mo trước

sblm ni mmg pegi hspital je,penah warded,tp letih kenai sidai dr 10pg smpai 12mlm bru dpt msuk ward..jd bila bleading mcm tu,sy scan je kt klinik swasta..klau kandungan ok,okey la sy xpegi hspital..mmg tgh makan dusphaston untill 14week..