sdh dtg haid tpi ada darah keluar lg

Smkm sis nk tanya sdh lewat dtg haid sekali dtg cuma 4 ari je lps tue sis mkn ubat perancang 1 biji je lps tue tk mkn lg 2 ari tba2 ada darah keluar lg ble sape2 bgi reapon knapa

2 Các câu trả lời

Hai sis, maaf sy b'tny kenapa sis mkn 1 bj kemudian xmkn dh pil tu? Pil perancang jika kita start mkn, xkira berapa bj dh mkn, kemudian kita tgl akan dtg period semula. Sbb fungsi pil perancang yg 21 bj tu salah satunya adalah utk meregularkan period kita, tq

Owh..mcm tue sbb sya tfkr mcm nk try bhenti mkn tuelah hairan tba2 keluar arah lg tq sis

5y trước

Wc. Sebolehnya mkn terus sehingga habis pil, jgn mkn tgl, mkn tgl kerana risiko utk hamil sgt tinggi