lewat period

hai semua sy nk tnya last period sy 17/3 tpi sampai sekrg masih blm dtg lg cuma 3-4/5 ada keluar darah sy ingt period tp 2 hr je tu pun xbnyk. test upt negative. ada sape2 pernah alami? #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing #Sharing_dong_Bund

4 Các câu trả lời

klu negatif skadar masalah period hormon tak betul.mcm sy ambil masa bberapa hari utk keluar period mcm biasa selepas spoting 2hari

2mo trước

tp ade sekali lagi sy spotting 2,3hari sy fikir period.sbb xnak fikir lg dah.lepastu pelik spoting dah xde,period pun tak.last2 cek upt ehh pregnant..tggu la awk klu tak period jgk mana tau ada rezeki :)

Bila upt negatif, darah yang 2 hari tak byk tu darah period tu. Kalau spotting pregnant, upt tetap akan double line.

2mo trước

ok awak. tu la sy ingt spoting je test upt negative.

Tak pregnant. Itu period.

2mo trước

ok awak