Baby 2020

Hi semua, siapa dekat sini expecting for baby 2020? Dan bulan berapa? Saya bulan 5. ???

648 Các câu trả lời

Waa excited saya baca2 comments kmu semua😍😍saya Feb 2020 now 20 weeks doakn sa dipermudahkn segalanya n my baby sihat2 🙏🙏❤️❤️. Dn sa doa kn mommy2 Semua jga dipermudahkn bersalin Dan baby sihat2 sja Amen2... 💕💕

5y trước

Amen2 sis.. 😍😍😇😇😇

Saya due date patut 23/12/2019. Tapi doktor lagi sorang cakap due date macam 01/01/2020 pulak. Jumpa bidan, bidan pun cakap samada hujung bulan 12 @ awal bulan 1. Sekarang ni tunggu jela 😂

Insyaallah Middle of May 2020. Semoga dipermudahkan bersalin, ibu n baby sihat walafiat insyaallah ameen3 yra ❤️

First baby bulan 7.. Ikot due nurse kira, sama dgn tarikh nikah.. Klau btol ikot due, pandai baby pilih tarikh 😊

Sy bulan 4 tapi kalau kencing manis kuat sgt awal 2 mnggu buln 3 lah jdinya..antara dua..semoga kita dipermudahkan Allah..

5y trước

In shaa Allah semoga dipermudahkan yer mummy 😍❤️

Saya awl bulan 7.. semoga semua urusan kita semua dipermudahkan n anak yg dikandung menjadi anak soleh n solehah..

Oct, semoga dipermudahkan sepanjang urusan, semalam baru tau pregnant and 6w3d alrdy. 1st baby 😊

5y trước

Sy prgnant 6w2d. 1st baby jugak hehe

Sy awal bln 6 insyaAllah..tp baby first baru nk ckup 2 tahun 20/10 ni...mcm² rasa skrg ni..😣

Sy Inshaa_Allah 15july.. Tapi nak baby kluar june agak2 boleh tak.. Boleh sama dgn momy dia.. 🤣🤭🤭🤭

Hye.. due sy 13/03/20.. semoga bby kita sihat2, dan slmt hinga melahirkan ❤ xsbr nak jumpa baby kan..Hehe