BABY 2020

Siapa yg due March 2020 ?

249 Các câu trả lời

InsyaAllah due sy 1 MARCH 2020 ..moga mommy2 semua + TT + tmasuk diri saya selamat melahirkan anak nti 😊

5y trước

march juge

sy pun..hehe inshallah 28 march 2020..hope bby pop up same edd dgn bday ibu 21 march..

5y trước

Oh yeke . Saya pun nk try g klinik jugak lah mcm tu . Nak masuk 8minggu dah ni . Hehe

In shaaAllah 10/3/20.. semoga Allah permudahkan kita semua n jauhkan dr benda2 yg tak elok..aamiin

5y trước

Amin ... Kandungan baru je lagi kan . Semoga kuat sentiasa mommy to be 🤗

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

ikut kiraan apps 23/03/2020 tp ikut kiraan nurse 24/03/2020 😅😍

5y trước

sama la 😍😍😍

22/03/2020 InshaaAllah Semoga kita dan baby selamat sepanjang kandungan ni 😊💕

5y trước

Sma due dated kita... 👏

Due 22/03/2020 Insya Allah semoga dipermudahkan urusan kita ,🤗🤗

pegi yang pegi cpt.the earlier the better kn..hb kiter da low td..10.1..huhu sdih tau

5y trước

Ala risaunya hb low 😅 nanti saya pergi ye

25/3/2020 tapi mungkin bersalin awal sbb ada gdm & nak kena czer + btl

Semoga dipermudahkan urusan bakal2 mommy semua ❤️❤️❤️