Baby 2020

Hi semua, siapa dekat sini expecting for baby 2020? Dan bulan berapa? Saya bulan 5. ???

648 Các câu trả lời

Hai..kita inshaAllah 13/10/20 😍😍,semoga urusan kita semua di permudahkan..Ameen

Smalah kita sis bulan 5... Xtau yg mna dlu... Smbut befday husband dlu ka bby dlu...😄😄😄

i'allah... 🙋 5/5/2020 moga segalanya baik2 je.. & dipermudahkan urusan kita 😊

5y trước

In shaa Allah. Semoga Allah lindungi kita dan baby kita yer. 😍🙌

11.03.2020..Doakan semoga dipermudahkan....begitu juga dgn rakan2 yg sewaktu dgnnya....

Saya 14mei, tp mungkin doc bg tarikh 2minggu awal sbb ni kali ke 4 caeser😄

Sayaaaaa ✋Due date 06.01.2020. Tapi tak tau la dia nak klua 2020 atau 2019 nnt 😂

sy blm buat scan tp insyaAllah bln 10 2020.. doakan sy n baby slmt ye mummy2 😊😊😊

5y trước

sy insyaAllah jumaat nie pergi KK utk buat buku.. sbb sblm nie ada history ectopic.. brtahan je jiwa & raga nie nk g scan..

saya pun bulan 5 , due sehari sebelum raya harap sempat lah beraya nanti walaupun sehari

5y trước

Wahh... Hope smpat laa sis braya. Beraya jugak yg dipikir kn ye. 🤣

14.5.2020 ❤ hihihi semoga dipermudahkan dan semoga baby sihat2 sempurna semuanya 😘

5y trước

Insya Allah amin🥰.. Tk sabar nk jmpa si junior nii

Saya pon due bulan 5..14/5/2020..excited nk jmpa dia. Nk tngok muka comel dia🥰