...

Kalau suke makan manis2 bby boy ke bby girl ekk?? Perut pon kecik je x mcm org ? kalau pg checkup org tnye pregnant ke, bila ckp pregnant org x cye ? nak2 siap bg thu lg brpe week da. Dorg ckp perut xnmpk mcm week yg sepatutnye ??‍♀ perut kecik mcm org baru pregnant pdhal skrg da 5 bulan da ?

49 Các câu trả lời

sy manis2 bby girl..hehe..perut x nampak sgt awal2, da masuk 8 bulan baru nampak besar..da selamat bersalin da pun..😃

2y trước

takpa... biar mummy yang lain pon baca

biasa la tu perut keci.. ada org kdg smpai bersalin pn org tk perasan dia mgndung sblm ne.. keci bsr tk penting , yg penting bby dlm tu sihat walafiat..

My first born suka sangat makan manis. Berat pun naik 20kg sepanjang pregnant. Tup2 keluar baby girl. Second pregnancy ni suka makan masin dan masam.

Saya suka mkn masam2, suka berhias makeup apa semuaa.. Ingtkan baby girl, sekali scan baby boy 😂 So tk boleh percaya sgt bab benda2 tu

its normal thing kak... and bergantung jugak dengan size badan & pemakanan kita... tkyhla perut besar2, takut kita pulak yg merungut 😁..

baby boy tu . saya masa mengandung memang jarang nak mengidam yang masam² . yang manis jugak pilihan hati coklat memang fv sngt la😋

saya dah masuk 7 bulan baru nampak perut tu pun kalau tak pakai tudung kalau pakai tudung tak nampak sangat, ni baby first and baby boy

selalunye Girl sis , saya tgh pregnant baby girl. sebelum pregnant mmg control sugar dah pregnant semua nak yg sedap n manis" je

sy suka makan manis2 dan perut kecil. je.. klu x makan manis shari blh sakit kpala oi.. scan dan kuar baby boy je..

Kalau perut kecil selalunya boy macam I pun suka Manis n perut kecil sampai 9 Bulan keluar boy Jan Baru lahir