...

Kalau suke makan manis2 bby boy ke bby girl ekk?? Perut pon kecik je x mcm org ? kalau pg checkup org tnye pregnant ke, bila ckp pregnant org x cye ? nak2 siap bg thu lg brpe week da. Dorg ckp perut xnmpk mcm week yg sepatutnye ??‍♀ perut kecik mcm org baru pregnant pdhal skrg da 5 bulan da ?

49 Các câu trả lời

klu manis2 baby boy,klu sya🤭🤭🤭,sbb sya suka manis,masam sya kurang tp beegantung pd c ibu jgk

Perut kecik tu normal jer mommy, if baby sihat sume x pe...tp bab mkn manis2 tu x leh ikut sgt...huhu

normal..tak bole prcya jga. saya anak first & scnd suka masam boy, yg ktiga suka manis pn boy hahaha

same ske mnis2. bile scan doc ckp mcm bby girl.. btw sy da 8 bulan tp perut nmpk mcm 5 bulan.. 😂

Sy sejak mengandung suke sgt mkn choc nak2 sundae choc. Scan baby girl. Da keluar pon baby girlnye

1st preggy suka manis dan perut besar, baby girl. 2nd preggy suka pedas dan perut kecil baby boy.

sama mcm saya perut kecik jgk sya dh scan hrtuu nmpk bby boy. alhmdulillah bby sihat kt dlm.

kalau nak tahu jantina baby elok pergi scan je sis. senang nak membeli keperluan lps ni

sy msa prgnant suka mkn manis. perut kecil. scan baby boy. lps bersalin memang baby boy

nak tau better g scan.cuma jangan makan manis2 banyak sangat.takut kena gdm pulak