Buai

Assaalam hai.. mcm mna nk ajar baby untuk tidak bergantung buai kalo tidoo.. ??

2 Các câu trả lời

klau bby jenis dh d aja buai mmg susa xnk bg aja buai sis . tpi biase da besa nt xpyh buai dh . reti dh tido kt tilam . sbb bby da biase rse prgerkn semase nk tido . klau awk xbuai kn pon sme je awk kne hayun dgn tgn sndri tok bg dy lelap bru bole letk kt tilam tu pon xjamin yg dy xakn trkejut mse da letk kt tilam . kemungkinan besar juga dy bole trkejut kejut spnjg proses tido tilam tu sis .

Rasanya jangan diajar dari mula kot.