Baby umo brp boleh stop pki buai?

Hi nk tnya, waktu baby brp bulan boleh stop guna buai ya.. Sbb sy nk ajar ank tido tanpa buai..

2 Các câu trả lời

bila2 pun boleh. mcm sy ank diajar tidur buai dan tidur bawah sejak nb so mmg xde masalah nk kemana2..

2mo trước

*usually apa yg sy buat is bila ank dh lena dlm buai, sy angkat tidur di bawah. awl2 mmg kejap2 dia bngun. lama2 blh up to 1hr, 2hr. malam suasana gelap, so ank automatic lena, bngun pun utk menyusu saja..dh settle tidur balik.