6Week 3day

Haii ibu2, kalau scan 6week 3day normal ke nmpk kantung je? xnampak baby lagi ?? risau laa..

46 Các câu trả lời

Normal sis.. Sy 5 week scan kosong sbb doktor xjumpa kantung.. Sacan lagi 5 week 4 day.. Baru jumpa kantung tapi xde baby .. Sbb doktor ckp mybe baby kecik lagi.. Lepastu doktor suruh scan lagi .. Masa tu baru 9 week.. Baru nampak baby .. Tapi kecik lagi ..n alhamdulillah ada degupan jantung.. Doa yg baik2 je sis.. Insyaallah ada tu.. Cuma dia kecik

emm sbbtu la sy xnk scan awl..baby kecik lg..mmg la nmpak kantung..klau nk bg nmpk baby scan 9w keatas..tu pun kcik lg...dlm ni bnyk artikel psal kantung ni...bnykkn mmbaca..then mula la nk risau nmpak kntung je ape..mmm..

sbb tu orang tak sarankan scan terlalu awal , takut stress memikirkan . terjadi dekat saya jugak . bila stress mula la duk google sana sini . last last apa pun tadak

Normal sis. Sy masa scan 7 weeks tak nampak kantung langsung. Hehehe. Bila 10 weeks lebih,scan semula. Baru nampak kantung,baby & dengar jantung. Jangan risau sis. ☺

5y trước

In Shaa Allah. Boleh nampak tu. Jangan risau. ☺

kalau sy x pyh scan awal2 bikin stress...paling2 jwpn msh kantung je... tunggulaa lama2 sis slagi x bleeding..

Sme mcm sye..dh 6week 3day tp hari sye keluar darah mcm period tp takde ketul2 takde sakit perut2..normal ke erk..

normal. kalau kantung measuring 6 week tak perlu risau. selalu 8 weeks ke atas baru nampak lebih jelas janin dan heartbeat.

Sy scan 6week 2hari..nmpk kantung dan doc bgi dengar jantung tu bunyi.. Nangis sy dpn doc.. Alhamdulillah.. Skrg 7w4hari

Normal sis, saya masa 6w scan pun nampak kantung je.Jangan risau sis, jaga kesihatan dengan baik yaa jangan lasak2.

normal sis. 😊 positif okey? doa yang baik2. biasa doktor akan sruh datang 2 minggu kemudian untuk scan balik.