6week kantung kosong by TVS , kantung xnampak bulat

Hei mommy , sewaktu 4week scan saiz kntung 0.52 cm , now 6week seperti d gamba .. emm normal ke kantung xbulat eyhh … risauu hmm Kantung d sebelah kiri . Sebelah kanan ialah kilang telur. Normal ke first scan kantung d sebelah kanan , td scan doktor lain kantung tu sebelah kanan pulak .

6week kantung kosong by TVS , kantung xnampak bulat
3 Các câu trả lời

tggu lg 2 mggu, nnt scan balik. mana tahu ade perubahan. for now keep mkn folic acid. cut segala manis n kafein. klau nk minum susu, jarakkan 2 jam sebelum atau selepas ambil folic acid

Dr ad ckp tk nmpk egg yolk? Tp boleh jd lmbt klau period irregular. N repeat tvs after 2w.

nnt scan balik