calcium

Salam..ada sesiapa pernah cuba shaklee osteomatrix ni tak? Ok ke klau mkn? Tq ❤️

calcium
7 Các câu trả lời

Sy pun amalkan sis.. Hari tu sakit2 gusi.. Konsisten ambil Ostematrix shaklee n kumur air garam..syukur skjp jak dah ok.. Klo mommies nak beli boleh jak http://www.wasap.my/60163231013/shaklee kita jual murah2 jak utk geng2 mommies ni hehe

Ok.. Sy hr2 mkn 2bijik sebelum tdo.. Xde lenguh2 badan.. Klu xcukup calcium gigi berdarah, badan lenguh.. Mkn ni utk topup calcium yg kurang..

Sy amalkan oste ni dr sblum pregnant.. Okay sgt sis, sesuai utk ibu hamil yg x minum susu.. Lg 1 mengelakkan mslh sembelit.. X rugi cuba ostematrix..

5y trước

Betul sis.. Sy pun amalkan juga 😁😁

Mmg bagus sis. Digalakkan ambil pil kalsium.sgt mmbantu kaki x cramp.

kalau pregnant 32w bole ke amik ostematrix?

5y trước

brp biji kena amik ye sis?

Sy pun consumed ostematrix shaklee ni masa preggy dulu. Sangat membantu elakkan kaki dari kebas malam².. utk kehamilan skrg ni pn sy akan ambil osteomatrik ni jg.

Saya makan ni ganti panadol. Selalu pening kepala, badan penat, makan ni. Okay je. Tidur, bangun okay dah