Shaklee...

Ada yg pernah turun berat badan tak minum shaklee?? Lepas bersalin ok tak untuk turunkan berat badan??? Berat badan naik mendadak... Mohon share pendapat siapa yg pernah consume shaklee

2 Các câu trả lời

Saya dulu pernah menjual dan consume shaklee, nak turunkan berat badan guna set shaklee, saya recommend sis ambil ESP Soy Protien, lecithin, omega guard, Alfalfa (ambil lepas anak habis kuning yg alfalfa ni).. Konsisten ambil, jaga makan minum juga sis, gula lemak tu jangan lah makan lagi selama 2 bulan atau lebih.. Sayur sayur hijau elok untuk serat dan penghadaman.. Air masak atau air putih kena cukup 8 gelas sehari.. Atau 2 liter..

Baik awak jaga makan dan lakukan senaman