𝐴𝑝𝑎 𝑡𝑎𝑛𝑑𝑎2 𝑑𝑎ℎ 𝑛𝑎𝑘 𝑑𝑒𝑘𝑎𝑡 𝑛𝑎𝑘 𝑏𝑒𝑟𝑠𝑎𝑙𝑖𝑛?

𝐻𝑖 𝑚𝑎𝑚𝑖 𝑠𝑚𝑢𝑎 , 𝑎𝑝𝑎 𝑦𝑎 𝑡𝑎𝑛𝑑𝑎2 𝑦𝑔 𝑘𝑖𝑡𝑎 𝑑ℎ 𝑛𝑎𝑘 𝑑𝑒𝑘𝑎𝑡 𝑛𝑘 𝑏𝑒𝑟𝑠𝑎𝑙𝑖𝑛 𝑦𝑔 𝑚𝑎𝑚𝑖 𝑠𝑚𝑢𝑎 𝑝𝑟𝑛𝑎ℎ 𝑎𝑙𝑎𝑚𝑖 .. 𝑆𝑦 𝑠𝑘𝑟𝑎𝑛𝑔 33𝑤𝑒𝑒𝑘 . 𝑟𝑎𝑠𝑎 𝑛𝑦𝑖𝑙𝑢2 𝑑𝑘𝑡 𝑏ℎ𝑔𝑖𝑎𝑛 𝑏𝑤ℎ .𝑘𝑙𝑎𝑢 𝑑ℎ 𝑏𝑑𝑖𝑟𝑖 𝑙𝑎𝑚𝑎, 𝑙𝑒𝑝𝑎𝑠𝑡𝑢 𝑑𝑢𝑑𝑢𝑘 ..𝑡𝑒𝑟𝑎𝑠𝑎 𝑛𝑦𝑖𝑙𝑢 𝑝𝑢𝑙𝑎𝑘 𝑏ℎ𝑔𝑖𝑎𝑛 𝑏𝑤ℎ 𝑡𝑢 .. 𝐾𝑑𝑔2 𝑚𝑠𝑎 𝑏𝑢𝑎𝑡 𝑘𝑟𝑗𝑎 𝑡𝑖𝑏𝑎2 𝑝𝑒𝑟𝑢𝑡 𝑚𝑛𝑔𝑒𝑟𝑎𝑠 ,𝑟𝑎𝑠𝑎 𝑛𝑦𝑖𝑙𝑢 𝑗𝑢𝑔𝑎𝑘 .. .𝑎𝑔𝑎𝑘2 𝑘𝑙𝑎𝑢 𝑑ℎ 𝑚𝑐𝑚𝑛𝑖 , 𝑑𝑎ℎ 𝑑𝑘𝑎𝑡 𝑛𝑎𝑘 𝑏𝑟𝑠𝑎𝑙𝑖𝑛 𝑘𝑒 𝑚𝑐𝑚 𝑚𝑛𝑎 ..𝑛𝑖 𝑎𝑛𝑘 𝑘𝑑𝑢𝑎 , 𝑎𝑛𝑘 𝑝𝑟𝑡𝑚𝑎 𝑑𝑙𝑢 𝑡𝑎𝑘 𝑟𝑎𝑠𝑎 𝑎𝑝𝑎 𝑠𝑛𝑔𝑡 ,𝑐𝑢𝑚𝑎 𝑎𝑖𝑟 𝑘𝑒𝑡𝑢𝑏𝑎𝑛 𝑙𝑒𝑎𝑘𝑖𝑛𝑔 𝑗𝑎𝑘 𝑑𝑢𝑙𝑢 ..𝑑𝑢𝑙𝑢 𝑏𝑟𝑠𝑎𝑙𝑖𝑛 𝑎𝑛𝑘 𝑝𝑟𝑡𝑚𝑎 36𝑤𝑒𝑒𝑘

1 Trả lời

nyilu tu normal. sy start cmtu dari 30w smpai la 38w serah diri elektif czer..buat ctg xde contraction pun walau sakit kt bwh tu.