𝑆𝑒𝑙𝑒𝑠𝑚𝑎 𝑏𝑒𝑟𝑘𝑎ℎ𝑎𝑘

𝐴𝑠𝑠𝑎𝑙𝑎𝑚𝑢𝑎𝑙𝑎𝑖𝑘𝑢𝑚 𝑚𝑜𝑚𝑚𝑦 𝑠𝑒𝑚𝑢𝑎 𝑛𝑎𝑘 𝑡𝑎𝑛𝑦𝑎 𝑎𝑑𝑎 𝑡𝑖𝑝𝑠 𝑘𝑎 𝑢𝑡𝑘 ℎ𝑖𝑙𝑎𝑛𝑔 𝑘𝑎𝑛 𝑠𝑒𝑙𝑒𝑠𝑚𝑎 𝑏𝑒𝑟𝑘𝑎ℎ𝑎𝑘 𝑎𝑛𝑎𝑘 𝑠𝑎𝑦𝑎😌 𝑢𝑚𝑢𝑟 𝑏𝑏𝑦 3𝑚22𝑑𝑦 , 𝑝𝑒𝑔𝑖 𝐻𝑜𝑠𝑝𝑖𝑡𝑎𝑙 𝑡𝑝 𝑑𝑜𝑐 𝑥 𝑏𝑎𝑔𝑖 𝑢𝑏𝑎𝑡 𝑠𝑏𝑏 𝑑𝑖𝑎 𝑚𝑎𝑠𝑖 3 𝑏𝑢𝑙𝑎𝑛, 𝑠𝑜 𝑘𝑙𝑤 𝑑𝑖𝑎 𝑡𝑖𝑑𝑢𝑟 𝑎𝑙ℎ𝑎𝑚𝑑𝑢𝑙𝑖𝑙𝑙𝑎ℎ 𝑛𝑦𝑒𝑛𝑦𝑎𝑘 𝑗𝑢𝑔𝑎𝑘 𝑡𝑝 𝑟𝑖𝑠𝑎𝑤 𝑙ℎ𝑎 𝑦𝑔 𝑘𝑖𝑡𝑎 𝑖𝑏𝑢 𝑛𝑦𝑎

3 Các câu trả lời

Anak sy pun dh berapa kali selesema. Bawa pegi klinik doktor suggest guna spray hidung dan sedut. So setiap kali selesema mmg sy spray je lepas tu sedut. So far alhamdulillah dah makin okay + sy sapu juga youbaby dekat dada dan belakang badan baby

pakai mamz oil, saya amalkan mamz oil dari start newborn sampai dah masuk 4months alhamdullilah tak ada apa. bila baby saya muntah susu akan keluar sekali dengan kahak2 baby tuu

Sis cuba sapukan dengn youbaby roll..anak saya pon mcm tu lepas sapu dah takde dh kahak smua