𝐻𝑒𝑙𝑝 𝑚𝑒😪😪😪

𝐴𝑠𝑠𝑎𝑙𝑎𝑚𝑢𝑎𝑙𝑎𝑖𝑘𝑢𝑚 𝑠𝑚𝑢𝑒..𝑏𝑟𝑒𝑎𝑠𝑡 𝑠𝑦 𝑗𝑑𝑖 𝑘𝑒𝑛𝑑𝑢𝑟 𝑠𝑏𝑏 𝑘𝑡 𝑟𝑢𝑚𝑎ℎ 𝑠𝑦 𝑥 𝑝𝑎𝑘𝑎𝑖 𝑏𝑟𝑎 𝑛 𝑏𝑏𝑦 𝑓𝑢𝑙𝑙𝑦 𝑏𝑓.𝑎𝑑𝑎 𝑥 𝑡𝑖𝑝𝑠 𝑠𝑢𝑝𝑎𝑦𝑎 𝑏𝑟𝑒𝑎𝑠𝑡 𝑗𝑑𝑖 𝑐𝑚 𝑑𝑢𝑙𝑢2🥲🥲🥲 𝑚𝑜ℎ𝑜𝑛 𝑗𝑔𝑛 𝑘𝑒𝑐𝑎𝑚 𝑦𝑎😔😔 #pleasehelp #bantusharing#ingintahu

6 Các câu trả lời

tak ada sebab untuk kecam sis, that's a valid concern. kena pakai bra sis, lagi2 bila menyusu, memang breast berat, jadi kena ada support. lagi satu boleh cari senaman untuk upper body, especially bahagian belakang, macam trapezius muscle dan kawan2 dia. yang saya share ni yang saya suka follow. kalau rajin buat, dalam 2x seminggu ke, cepat je nampak kesan sis. https://youtu.be/9-jMV_41Lsc?si=xDYqnJl0tQYGM593

11mo trước

saya pun tk pkai bra kt rmh. pns. tp tk myusu. bby minum fm je. perut pun buncit ada tak cara nk bdn elok mcm dlu blik

Saya lps brsalin breast jdi lembik pulak, kndur x, dia x cekang, sya x mnyusu anak, ank sy fully fm. Lepas ni kena excersice la plk.hehe

sy Klau menyusu sy pakai bra Klau x hbs bju lencun susu keluar 😅Klau x menyusu mmg sy x pakai

Buat senaman tuk breast sis.. google je.. t ada la vid2 yg ajar cara nak tegangkan balik..

Dah boleh mula pakai bra dan lakukan senaman.

11mo trước

𝑜𝑘 𝑠𝑖𝑠 𝑡𝑞🥰

pakai bra

11mo trước

ok sis tq🥰