ANAK TAK NAK MENYUSU

Hi mommies, ada yang macam anak saya tak? Baru 1 bulan tapi baby tak nak menyusu 🥲 saya fully FM. Saya baru tukar susu. Tapi 2/3 hari sebelum tukar susu pun dia nak tak nak je minum 😭 Dia lapar tapi minum sikit je. Lepastu menangis. Kekdang OK kekadang tak Daripada 3oz turun 2oz sebab kurang menyusu Dia banyak baring termenung je, tengok kiri kanan tapi tak nangis Apa perlu saya buat? Normal ke? Perlu jumpa Dr? Boleh share tak pengalaman mommies? Saya firstmom 🥹 buntu sangat sangat. #pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

ya bawak ke doktor. sbb baby 1 bulan masih sgt bergantung dgn susu