baby taknak susu

assalamualaikum kimm saye ade satu soalan. anak saya baru 3 bulan tapi dia taknak isap susu😔saye dah try tukar tukar susu tapi still dia taknak minum😔ade tak cara nak bagi dia menyusu🥹dia fully fm🙃ni anak sulung so tak tahu nak buat ape🥲dah pegi klinik tapi doc suggest tukar tukar susu je. harap ade yang boleh membantu🫶🏻🙏🏻 terima kasih❤️#bantusharing

1 Trả lời

Cuba tukar puting susu tu.. mybe dia tak suka dgn puting susu tu..

2y trước

sebelom ni okeyy je puting tu memang dari dia lahir pakai puting tu .nanti saye try tukar tengok dia nak tak🤗terima kasih mami