Due bulan 12/2022 Dah ada yang dah packing barang ke?

Hai mommy, siapa due bulan 12/2022? Korang dah siap beli semua kelengkapan ke? 🥰

38 Các câu trả lời

Saya due 15/12. Dah start beli brg sikit. Brg yg masih elok guna abg & kakak dia punya dulu. Just skrang belum pasti jantina baby. So baju2 semua belum beli lagi. Fokus kpd keperluan lain yg bukan baju.

2y trước

Oh..hehe..insya Allah semua baik2 je nanti..best tau tggu saat kelahiran..pikir ya indah2 je🤭 Saya dah kandungan ke 4, tp anak ke 3. Kandungan b4 ni missed miscarriage. Baby x membesar ikut weeks sepatutnya. So kena buat D&C @ bercuci utk keluarkan baby. Alhamdulillah, x lama lepas tu mengandung lagi..🤭