Siapa Due Hari Raya 3/5/2022,mommy dh beli brg sume ke?

Siapa due Hari Raya 3/5/2022..kite gang..mommy dah beli/ready brg sume ke?sy baru beli ckit2..skrg xbpe nak larat sgt nak jln..

2 Các câu trả lời

saya kandungan masuk 6 bulan dah beli. Ye, tak larat dh nak jalan2 dgn kes C19 tinggi kan. sakit pinggang dan punggung lg. Boleh beli online. Moga dipermudahkan semua urusan dan baik tanpa mudarat

sama la saya pon 3/5 , bru sikit beli. hehehe baju yg ade pon belom bsuh. hahaha