Barang baby

Hi korang. Yang due bulan 12 korang dah beli ape je?

26 Các câu trả lời

Sy due 07/12 dah siap semua baran bby , dah siap basuh pun , hehe . Buat awal sebab perut sy besar jadi makin tak larat . sekarang pun dah tak larat kaki semua dah sembat . itu yg settle awal . Trim 3 nak rehat je 😀

8mo trước

Later we update here after we deliver yaa

Tinggal cream2 sabun2 & electric devices (breastpump, bottle sterilizer etc) utk baby je belum beli lagi. Barang2 yg melibatkan expiry date & warranty ni saya tunggu bulan 11 baru beli. Tp semua dah masuk checklist

saya due 13/12. so far yang dah ada carseat, cot baby, few baju baby, breast pump, mitten & booties, minyak baby, tilam baby, bedung baby. saya pun beli slow slow by month ☺️

8mo trước

autumz breast pump yang electric punya

I dah beli semua dah dah standby takut terberanak awal bulan 11. Lagipun masuk 3rd trimester dah malas nak keluar. Tak larat tak cukup nafas nnti nak pi shopping 🤣

Due 3/12 dh siap bag bby dah haha..sbb masuk je 28w dah kena prepare..mak ckp kena dgr sbb biasanya kalau degil jadi..klau dgr ckp x jadi..28w dah boleh terbersalin😂

8mo trước

due kita sama sis...alhamdulillah sikit lagi cmplete..tnggal minyak² baby mandian n utk brg ibu je la

due 2/12.. tk beli ape2, plan tmbah sikit je ,selebihnya pkai hat abg dia punya, rezeki kembar tahun.. bulan 1 hritu baru bersalin, bulan 12 ni hadap lgi

sy due bln 12 dh beli skit yg peting dlu..tp hati tagak2 nk bli baju bby boy ka girl2..sy nk tnya mom2 scan kk boleh pasti ke jantina..???

due 16/12 xprepair apa pon lg. nmpk gaya recycle si kakak punya je la memandangkan xbekerja. tggu nti nk beli benda yg penting jew.

beli xcomplete lagi . tp bg ada juga brg penting serba sikit dulu incase terberanak awal 😅 biasa la first time mom ni pkir mcm² .

dh prepare dh... nurse pesan suruh prepare awal takut terbersalin 28 weeks . sy pregnant twins.. skrg baru nk masuk 26 weeks...