🌸ɴᴀᴋ ᴛɴʏᴀ ᴀᴅᴀ ᴛᴋ sᴇsɪᴀᴘᴀ ᴍᴋɴ ʙᴜᴀʜɴᴀɢᴀ ᴛᴘɪ ʙᴇʀᴀᴋ ᴄᴀɪʀ ᴡʀɴᴀ ᴍᴇʀᴀʜ ɢɴ ᴘᴜʀᴘʟᴇ sᴅɪᴋɪᴛ?.. ʙʜʏᴀ ᴀᴛᴀᴜ ᴛᴀᴋ?😥

ᴘʟᴇᴀsᴇ ʜᴇʟᴘ ᴍᴇ'😔ʀɪsᴀᴜ sɢᴛ𝟸..

17 Các câu trả lời

normal, apa yg kita makan akan keluar melalui najis cumanya tidak lah kita belek satu per satu

2y trước

ᴏᴋ sɪs ᴛǫ🙂

normal je, saya mmg makan buah naga merah selang sehari.. alhamdulillah hb pon ok stakat ni

2y trước

ᴀʟʜᴍᴅᴜʟɪʟᴀʜ ᴛǫ sɪs🙂

Normal. berak dn air kencg bertukar . .sb buah naga tu semerah2 dn brgitule kesan nyer huhuhu

2y trước

ᴛǫ sɪs🙂

saya makan buah naga pun gitu. siap ada biji dia lagi hahaha 🤣🤣🤣🤣

2y trước

ʙᴛᴜʟ ᴛᴜ sɪs.. ᴛǫ sɪs

Makan buah naga merah mmg berak camtu warnanya.. totally normal

normal jee. warna buah naga tu yg buat jdi gitu. jgn risau.

normal. tk pregnant pun mmg dia akan kuar merah

jangan panik. memang gitu kesannya. hehe

normal sja... anak sy pun gtu

owh tu normal.. detox blk tu