ᴜʙᴀᴛ ᴋᴇɴᴄɪɴɢ ᴍᴀɴɪs

sᴀʟᴀᴍ ᴏᴜʟs ᴍᴏᴍᴍʏ, ʟᴀsᴛ ᴡᴇᴇᴋ sʏ ʙᴜᴀᴛ ʙsᴘ. ᴀᴡᴀʟ ᴘɢ 5. 8.. ᴀɴᴅ ᴛʜᴇɴ ᴛᴏᴍᴏʀʀᴏᴡ ɪ ʀᴇᴘᴇᴀᴛ 5. 4.. ᴛɪᴍᴇ ʟᴀɪɴ sᴜᴍᴇ ᴏᴋ ʙᴀᴄᴀᴀɴ. ᴊᴜᴍᴘᴀ ᴅʀ..ᴅʀ ᴋᴛ ʜɪɢʜ... ᴅᴀɴ ᴅʀ sʀʜ sʏ sᴛᴀʀᴛ ᴜʙᴀᴛ ᴋᴇɴᴄɪɴɢ ᴍᴀɴɪs..sʏ ᴅᴀ ᴍᴋɴ 3 ʜʀ.. ᴛᴇʀᴛɪʙᴀ sʏ ᴘᴇɴɪɴɢ ᴅᴀɴ ʙᴇʀᴘᴇʟᴜʜ. ᴀᴅᴀ x, ᴍᴏᴍᴍʏ ʏɢ sᴀᴍᴀ ᴄᴀᴍ sᴀʏᴀ.. ᴍᴏᴍᴍʏ ᴛᴇʀᴜsᴋᴀɴ ᴋᴇ sᴛᴏᴘ

2 Các câu trả lời

Sis dh week berapa? Sy buat BSP smlm 5.3 , tp doc ckp xpe...sbb pgi je tinggi, cuma lepas besalin leps 6mingu minm air gula, nk confom kn ad kncing mnis or tidak. Ni lgi 3minggu je due.

4y trước

Myb smpi 37w

Jangan buat decision sendiri, jgn ikut decision org yg dlm apps ni suruh. Doktor lebih tahu, sila tanya doktor please

5y trước

Bagus siss. Semoga semuanya dipermudahkan ❤️❤️