Help AnyTips 🙏🏻

Dah warded tp bukaan still 2CM 😢 Macam mana cepatkan bukaan ya ibu'2 🙏🏻 ? Contracion suda ada Pecah ketuban belum lg Tolong'2 mommies 🥺#bantusharing #bantusharing #bantusharing .

Help AnyTips 🙏🏻
20 Các câu trả lời

Banyak jalan sana sini sis, sy smpai baca2 carta organisasi hospitak ntah benda apa smua dibaca tu. Kdg sy squat, mmg sakit giler tpi bnyk bantu bukaan

Coba buka you tube cara penafasan. itu sangat membantu mempercepatkan bukaan. sambil-sambil banyak zikir nabi Yunus

amalkan " laila anta subhanakain kuntum minazolimin" maaf klu ad slah tulis, spya mudahkan bersalin...

puan kena bnykkn berjalan & tarik nafas dlm2 & hembus perlahan- lahan untuk menahan sakit contraction

banyakkan bergerak sis sbb kalau duk diam jer bukaan mmg lambat.

banyak kan berjalan & buat butterfly pose. in shaa Allah mudahan bukaan makin besar

Tak nak komen sbb pengalaman IOL failed dan kena emergency czer. Weehu. 😁

anak ke berapa ni? ni induce drip ke

tenang Dan layan sakit, JGn stress

semoga dipermudahkan awak