Teringin makan

Maggi memang tahu contect MSG semua. Tpi boleh Tak nak makan. Sebungkusss je.. 😔 Dilemma mane ckp xboleh mkn. Dilarang same sekali.

Teringin makan
23 Các câu trả lời

sy makan 2x baby kurang grak..kne g klinik utk scan baby alhamdulillah baby ok dan mlm dia aktif sgt..mngkin baby memg tak suka mknan mcm ni..serik nk makan😩

3y trước

owh yeke. alhamdulillahh hrp bby sihat2 je. dpt mkn ckup dah ni sis. sedapp wlpun megi je

Tak digalakkan, tapi kalau teringin sis makan laa. Jangan selalu ye. Sbb sy pun mkn jugak baru2 ni sebungkus sbb teringin. 🤭

3y trước

hehehe same sis. da dpt last week mkn ckup la. nk mkn sgt9 punya psl kan

saya makan jaa... dlm 3@4 ari skali klu teringin.. cuma kuah idak lah saya hirup sampai kering.. sekadar makan megi jaa...

3y trước

hahahahaa.. sedap punya pasai...

kalau sy, sy x berani pakai perencah dia. sy tumis cili kisar, serbuk kari sampai pecah minyak. buat perencah sendiri

3y trước

pndai Nye. sy xberapa pndai sgt nk tumis2. Ni pun kire mkn sb teringin je. da dpt ha diam je tido pun sedap

awak makan je la jgn kerap sgt mkn. tp sy makan utk otak anak. mmg x berani sentuh jajan, makanan segera byk MSG

3y trước

jajan mmg xberapa sgt. rjin mkn buah, biskut2 je. lauk2 pun jnis msk sndri. snggup beli megi beraturr pnjg sb teringin pnye psl.

saya makan juga kadang²..tp xselalu..rebus dulu mee die buang air br masak lain..

3y trước

boley juga mcm tu..tp.skrg dh xlalu nk mkan megi..mula hr tu je..cepat btul berubah selera makan ikut trimester agknya😁

sy pn teringin sedap sgt meggi Kari buat pekat2 skit...boh sayur pecah teluq🤪

3y trước

wuuu😋

Sy ckp jujur 8 bulan baru Sy mkn.. Da besar sikit 1 bulan bole dikira brpa..

3y trước

Tahan jela untuk kebaikan, lps tu mengandung anak first pula.. Kena fikir

boleh je awk..mkn je.tp jgn slalu ye😊

3y trước

yer sis. Bru sekli tu je. terliur daa. bile teringin sgt die punye goda smpai jln2 bau megi 😔

boleh je mkn sesekali sekala..

3y trước

hihi.. da sis. lega dpt mkn.