Teringin maggi

Sekarang kandungan sy 10minggu3hari. Alahan sy kdang dtang dan pergi. Mungkin kdang sy jemu makan nasi. Sy teringin nak makan maggi goreng pulak. 🥺 Sebelum ni sy tak gemar pon.Tp memandangkan sy masih 1st trimester boleh tak ? Sy risau juga tau bahaya makanan segera ni tinggi MSG. Atau perlu tunggu lepas 1st trimester ye untuk cuba makan 😯 #ingintahu #seriusnanya

5 Các câu trả lời

Saya masa 1st trimester kerap makan maggie sbb nasi mmg x boleh terima. Kalau makan nasi je mesti muntah. Jadinya saya makan je maggie , mee hoon , mee goreng. Nak masuk 2nd trimester baru saya start makan nasi.

Sy slalu je mkn maggi goreng dr 1st trimister sampai 3rd trimester tp rencah buat sendiri.. Perasa maggi tu letak sikit je

bole je nak makan ,tapi berpada la, sbb tak bapa elok kan. tapi saya makan je, sbb tuh je yg lalu sikit 😂 .

Boleh je sis. Makan sikit2 je. Jgn harini makan, esok pon makan lagi hehe

sme laa kte pn xlalu mkn msi, msk lauk smue x kena...