makan maggi

Kata ibu mertua makan maggi semasa mngndung bkin anak tinggi kuning.. Betul ke?teringin sngt ni mkn maggi HAHAHA

5 Các câu trả lời

Sma lah sis.. Mil pon ckp mcm tu.. Lg kesian dia ckp jgn mkn telur kuning. Nanti baby kuning. Bila dgr gitu mengucap sy😭padahal telur sumber protein. Baik utk ibu megandung.. Mcm² pantang org tua² dlu yg x logik akal 😅

Sakit kuning tu dari darah sis. Xda kaitan. Sis makan sja la. Haha. Sy mmg makan maggi cmpur telurrr spjg mgandung. Mgidam kan. Baby lahir ok seja. Xda kuning. Smpai doktor bgtau, btuah kamu ni. Jarang ada baby yg tak kuning😘

5y trước

Jgn takut makan. Nnti baby xckp khasiat. Dr.Imelda byk guide pasal ibu mengandung & berpantang. Follow fb dia utk tambah ilmu. Sy 2 kli pregnant, 2 kli juga mengidam makan nenas. Still my babies alive. Xda nya gugur. Fruit is good.

Sy mkn.. tapi sepruh je.. bagi hilang mngidam.. prencah jgn tuang smua..

Blh mkn..tp jgn selalu😂✌

ehh tak de la . boleh je mkn