Teringin Makan Maggi Kari & Telur

Rasa cm mual2 bila teringat kt nasi. Tekak sy teringin nk mkn maggi kari yg panas2. Last sy mkn maggi, 3 minggu lps kot. Cmne ibu2? Patut ke tak sy makan? Tgh 14 minggu ni.

2 Các câu trả lời

Makan laa. Tapi air rebusan pertama buang then ganti yg baru. Perencah kalau boleh buat half. Campur la sayur2 ke kan.

4y trước

🤗🤗

Try & error sis. Buat lepas ngidam. Sy pun dulu teringin jgk. So tawakal jela. Alhamdulillah skrg da 9 bln da.

4y trước

Sy xdpt bezakan ni nafsu ke mengidam 😭 tp tuhan je tau cmne rs nk sgt mkn tu..especially bila kna halang kan😅semoga semua urusan sis dipermudahkan amin