Salam Maulidur Rasul 1442H #TAP_loves_Muhammad

‏اَلسَلامُ عَلَيْكُم وَرَحْمَةُ اَللهِ وَبَرَكاتُهُ ‎& Salam Maulidur Rasul buat semua . Mari kita mengambil sedikit masa untuk mengingati kekasih teragung kita iaitu Nabi Muhammad S.A.W yang telah memperjuangkan hidupnya demi agama tercinta. Mari kita teruskan dan amalkan segala amal ibadah dan sunnah baginda serta mendoakan kesejahteraan baginda , insyaAllah. Salam Maulidur Rasul 1442H daripada kami. Mari penuhkan Photobooth hari ini dengan memuat naik gambar menggunakan Bingkai/Pelekat istimewa edisi Maulidur Rasul & mengingati baginda dengan menggunakan #TAP_loves_Muhammad .

Salam Maulidur Rasul 1442H #TAP_loves_Muhammad
5 Các câu trả lời

salam maulidur rasul buat semua warga tAp. mg kita smua dbwh lindungan Allah s.w.t... Allahuma aamiin... jom selawat😘❤ SELAWAT MAULIDUR RASUL : Yaa Nabi Salaam ‘alaika Yaa Rasul Salaam ‘alaika Yaa Habib Salaam ‘alaika Salawaatu’llah ‘alaika Ashraqa’l Badru ‘alaina Fakhtafat Minhu’l Buduru Mithla Husnika Maa Ra’aina Qattu Yaa Wajhas-Suroori Anta Shamsun Anta Badrun Anta Noorun Fawqa Noori Anta Ikseerun Wa Ghaali Anta Misbaahu’s-Sudoori Yaa Habibee Yaa Muhammad Yaa ‘arusa’l Khaafiqayni Yaa Muayyad Yaa Mumajjad Yaa Imama’l Qiblataini Man-Ra’aa Wajhaaka Yas’ad Yaa Kareem Al-Waalidaini Hawdhuka’s-Saafi’l Mubarrad Wirdunaa Yawm An Nushoori ‘aalim-Us-Sirri Wa Akhfaa Mustajeeb-Ud-Da’awaati Rabbi Farhamnaa Jamee’a Bijamee-‘is-Saalihaati Wa Solaatullah ‘ala Ahmad ‘Adda Tahri-Ris Su-Tuuri Ahmadul Hadii Muhammad So-Hibul Wajhil Muniiri Allahumma Solli Wasallim Wa Baarik Alaih

#TAPsupermoms #TAPactiveusers

salam maulidur rasul..

Salam maulidur rasul

salam maulidur rasul