weeks bersalin

Hye semua, Salam Maulidur Rasul😊 nak tnya klu bersalin sllu nya weeks keberapa ? Sy 36 weeks skrng, baby sllu mengeras dh,due 28/11. First bby tu yg blur ckit😅

1 Trả lời

Waalaikumussalam, dah bersalin ke tu mommy? Kalau dah, tahniah ye. Saya baru nampak soalan ni, hari ni. Tu yang baru jawab. Untuk soalan weeks keberapa ibu mengandung selalu bersalin:- setiap ibu tu tak sama pregnancy journey dia. Ada yang bersalin awal dari due date, ada yang on due date dan ada juga yang lewat dari due date. Selalunya ibu bersalin normal dalam range 37 weeks sampai 41 weeks. Kalau lebih awal pun ada. Depend on condition kesihatan ibu dan bayi dalam kandungan tu sendiri. Macam saya, bersalin anak 1st, one and only setakat ni on 37 weeks. 😊 #TAPactiveusers #TAPsupermoms

4y trước

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻🎉