Alhamdulillah!

38weeks & 6days saya dah selamat bersalin baby boy. YaAllah syukur semuanya selamat. Pengalaman yg tidak boleh dilupakan. Tarikh lahir sama dengan hari kelahiran nabi, time maulidur rasul dia keluar 😍 syukur sgt! Semoga anak mummy jd anak yg baik, soleh dan dengar ckp mumy n daddy ya. 29/10/2020 ❤️ experience bersalin time pkp pun xboleh dilupakan. 🥴

4 Các câu trả lời

Alhamdulillah rezeki bby lah psni bole lah byr rm1 utk buat qiqah korbn kmbing utk dye.. sy hri tu berangn jgk nk time maulud tpi xde rezeki.. so nie pn x bernk lgi😂now dh 38 mnggu tnggu hri.. selmt berpantng ye sis moga sis n bby siht sntiasa.. amiin..

Alhamdulillah sis , tahniah . Selamat berpantang 🥰

Wahh tahniahh sis. Selamat berpantang

tahniah