vitamin

Ada x sp2 tau vitamin tambhan yg baik untuk pragnan 4 weeks selain folic acid🙏

2 Các câu trả lời

Tanya doctor dulu kalau nak consume any vitamin or supplement selain folic acid.

4y trước

Then makan folic acid jela kalau macam tu. lepastu makan makanan yang berkhasiat. Tak perlu makan supplement or vitamin yang lain. Saya dari awal pregnant sampai 6 bulan sekarang ni takda makan supplement or vitamin lain selain dari obimin yang kk bagi.

Banyakkan makan buah, sayur dan minum susu.

4y trước

🤗