Vitamin folic acid

Hi mom's, nak tanya vitamin folic acid apa yg bagus? Kandungan 7w

2 Các câu trả lời

acid folic apa2 brand pun ok jnji jgn x makan , if nk try full vit beli blackmores pregnancy & breastfeeding gold , doc ada prefer vit tu ,

1y trước

baik.. thanks yaa🤗

Brand appeton atau hovid. Nk lagi bagus ambil ganilia (pregnancy lactation) 😁

1y trước

Appeton essential pun best. Sy makan tu je, alhamdulillah dah masuk 4week. Doakan baby sihat ye 🤲🏻❤️ . Smga awak dan baby sihat2 tau . Jaga diri elok2 ❤️