kembung perut

Sape yee kat sini yg masa pregnant sama macam saye...selalu kembung perut?? Cammane nak atasi??

1 Trả lời

Sy dlu pn pnh mengalaminya.cm sy try kerap mkn tp dlm kuantiti sikit..bg elak kembung dan gastrik... Rsnye itu normal kut ms preggy..sbb bdn br nak adapt dgn situasi baru yg mana ada org baru menghuni d rahim kita dan sharing apa shj kita mkn n etc brsm.😉.. Xpe sy up status sis ni..hrp ada yg leh share pnglmn mereka dgn sis... Mg Allah pmudahkan segala urusan sis..aamiin..t8 care ea😉