Kembung perut

Anak selalu kembung peryt.. Ada x cara utk atasi kembung perut ya..

6 Các câu trả lời

Hi mommies , anak sy minum susu frisolac hijau . Mmg dr syorkan utk baby kmbung. Lepastu mmg dia byk kentut lega dgr dia buang angin 🤣 tapi dia nak minum sikit je. So sy nak jual susu yg ada ni baru guna 8scoop. Kalau sis nak boleh ws saya ye 0197447630

ank sy masa baby kerap kena kembong perot. pantang mkn pn kena jgk. sy bg gripe water. alhamdulillah cpt lega

12mo trước

utk demam, demam gigi nk tumbuh, kembong perot. biase sy bg sbb masalah kembong perot je.. n die mudahkn ank membuang jgk..

tungku perut, blkg baby, kaki baby selepas mandi

sapu herbal blend Shaklee kat baby awak

buat senaman basikal atau urutan i love you

buat urutan iloveyou di perut baby