Baby saya kerap perut kembung

Macam mana atasi masalah perut kembung baby. Baby saya 1 bulan 20 hari. Kerap sangat perut kembung. Everyday almost 6 to 7 times. Dah guna minya yu yee and biogaia. Still same. Need advice from mummies who faces same problem. I'm so exhausted. # #bantusharing #firstmom #colic #perut kembung

2 Các câu trả lời

boleh share mcm mana nak tahu baby kembung ke tak? perut dia keras ke? sory saya x tahu.

1y trước

baby kerap nangis, bila minum susu dia spit. nangis pun mcm meragam.

Kerapkan mengurut dan buat exercise utk keluarkan angin. Biar baby kentut2

1y trước

sure mummy.