baby sedu

Normal ke baby sedu hari-hari? Rasa macam sekarang ni asal petang je baby sedu??

2 Các câu trả lời

normal je sis . bila dy sedu tu nk ilang kn nentek je . xpn selwat 3kali kt dahi ank . jari pusing kt dahi arah jam . selawat . akn ilang tpi xtrus ilang la . ambek mse bebrape mnt . mcm sy susu kn je . mak kata tu tnde bby xckup susu . atau susu kita bnyk sgt . smpai bby sedut tu jdi trsngkut . sbb tu sedu .

2y trước

sye try yg selawat tu..dia tolak jari saya dgn tgn kecik dia tuu..ehh melawannn😂😂😂

Kdg2 baby sedu tu tndanya dia kesejukan.. tp kdg btl juga.. bila sy mndi kn baby sy masa ptg2 gitu.. dia trus sedu...😅