Baby sedu sedu

Ada mommies yg ada pengalaman baby sedu sedu tak dalam perut? Saya dah 37minggu amd kerap rasa baby sedu sedu dalam perut. Normal ke momies? #firstmom #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

4 Các câu trả lời

Betul , saya pun rasa . Saya baca sedu tu bagus sbb baby sedang melatih dan siap sedia untuk bernafas bila baby keluar nanti hehe . Kalau betul Alhamdulillah , teruskan membesar dengan sihat ..

Sye mase awal dulu ingatkan dia tendang ke ape. Bile pkir balik logik ke tumbuk/tndang x berhnti. Rupenye sedu. Mak sye kate mmg normal sbb nak mmbesar. 😂

ank sy slalu sedu2 dlm perut smpai la keluar hahah , normal sis jgn risau, nnti hilang sndri, org kata nk bsr lagi

sedu tu elok juga utk paru² babyyy