Baby dalam kandungan sedu

Normal ke masuk 30weeks baby asik sedu je? Dalam sehari atleast 2 kali dia sedu #firstmom #ingintahu #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

baby saya dalam ni pun hari² pun sedu kadang 3 kali sehari. rasa mcm beat yang seirama utk beberapa minit tu kan. InshaAllah normal.

Mcm mana nak thu baby dlm perut sedu

1d trước

ouhh klw rasa mcm denyutan jantung tu rupanya baby sedu ingtkan jantung baby hehehe ank nk msok 2 ni kali pertama rasa baby sedu dlm perut..ank sulung xrasa sedu

normal