Baby sedu 34w4d

Normal ke baby asyik sedu je kt dlm perut ni. Kdg sehari kerap jgk baby sedu.. dlm 3 kali cmtu.. normal ke ea? #1stimemom #firstbaby #pregnancy

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Saya tak pasti ia normal atau tidak tapi saya pernah alami juga. Pernah tanya nurse, nurse tu pun macam tak tahu nak jawab macam mana. Kalau bertambah kerap mommy boleh cuba tanyakan pada doktor

2y trước

baby sedu tu mcm mana ye

macamana kte nk tahu baby dlm perut sedu ya dy mcm rse ad detakkan yg berulang2 dlm perut ke? 1st time rse now 32weeks

1y trước

Betul tu la sedu