Recurrent miscarriage

Slps 3x keguguran brturut2..ade x yg pnh check dgn pakar utk tau sbb2 nape keguguran berulang?sy dktr dh bg appointment utk check pakar o&g di hsptl kerajaan bln 5 nnt..leh tau x nnt dktr akn check ape ye?check suami dan isteri ke atau isteri shj?check drh ke atau ade check lain2?risau plk

1 Trả lời

Selalunya dr akn buat full check up dri drah smpai la ke scan sekali. Jika sis xde apa2 masalah, bru dr mula check suami pula.

1y trước

oh mknanye 1st appointment 2 klu suami xgi pun xpe la ye?klu isteri xde mslh br set appointment utk suami cmtu ke?sbb suami sy xleh slalu sgt cuti