Nk Tya

Hai mommy's ?‍♀️sy nk tye nnt kalau bsalin, suami nk ikot masok tmn dlm LR ade ape2 prosedur x ye? , cntoh isi borang b4 tu ke cmne ye? Sbb sy due bln 3 nnt skrg kat n9, nnt lg smggu nk due(InsyaAllah) balik bsalin kat utara, ade sape2 tau? Blh share x dgn sy sbb ada org ckp kne isi bora g bgai sblm due date pls ya share bg siap2 yg dh berpengalaman

2 Các câu trả lời

Kalau kat Sabah suami kena pergi kursus dulu yg hospital buat..lepastu baru isi borang supaya boleh teman isteri bersalin dalam labour room..

Kne hadiri kursus dulu sis...nnt boleh tny kt nurse mcm mne nk hadiri kursus tu..dh hadiri kursus br boleh masuk LR