1st Check up klinik swasta or kerajaan?

Hi semua, blh sy tau pendapat semua utk 1st Check up utk tau yg kita btl2 pregnant or tak di klinik swasta or kerajaan? Sy dh 1 bln x period, dh test upt tp still negative, ada spotting jgk bila 'bersama suami'..

1 Trả lời

Sis guna jenis apa? Kalau awal lagi biasa mmg x clear. Macam saya guna clear blue so mcm confirm sikit. Nk check swasta pun biasa kena tggu 6/7 minggu baru nampak

2y trước

Sy guna yg biasa je sis.blm cuba yg clearblue lg sis.. Tnda2 hamil tu sy follow jg pembacaan Dr preggy mum..dr YouTube jgk..thanks sis utk jwpn.. Klu pergi KK kena tggu appintmnt date jgk la kn..