luka

slm ibu2 smue...sape cni ank nye kuat menyusu? ank sy bru 5 ari, kuat sgt myusu smpi kan puting sy da bgkak n luke trok.... x bg kang kesian pulak... skit yg tramat sgt da niiii.... spe tau mcm mne cre nk bg cpt ambuh luka niiii... x sggup nk mnggung pedih nye niii

15 Các câu trả lời

Perah susu je sis. Sllu awal² mmg cm 2

Sis try nipple cream takk?

5y trước

blom try lg...kat frmasi add jual kan?

letak madu

5y trước

oohhhh madu bole smbuh kan yer... nk cbe laaa

Auchhh.. I feel u sis.. U try pump breast n bg bby susu by bottle.. Kalo bby keep bf, nty nipple u lmbt smbuh luke nye..

5y trước

insyaallah

Biasa permulaan menyusu MMG macam tu. Sis boleh perah susu sis dan isi pada puting. Mungkin teknik penyusuan tak berapa betul. Bibir baby kena melekap pada lingkaran hitam bukan hanya isi puting sahaja.

5y trước

ok2... klu mkin trok mmg nk gi klinjk jeeee.... x thn skit nye niii