masalah

slm...sy da msok 33mggu,msalah kputihan byk nye la haiiiii.... stres plk ase,sbb x selesa.....spe brpgalaman?ade x cre2 nk kurang kan

2 Các câu trả lời

Minum air kosong byk.. Kurangkn mkn manis.. Msa cuci kt bwah lps kencing, gosok2 dgn jari kat vagina tu, x blh main sembur air je.. Kdg lendir kat vagina ada, lbh2 lpas ada brhubungan dgn suami or perubahan hormon..Kalo blh tukar spender kalo dh lmbap2..

5y trước

tq😅😅

Wslm.. kena g jmp doc, sis.. keputihan normal smsa pregnant melainkan ia berwarna / berbau / gatal.. kerapkan tukar panti / pantiliner, pastikan sentiasa kering, minum air kosong byk..

5y trước

da jmp doc n da dpt ubt insert n on antibiotik sbb tkot kuman....tp stil byk lg