Puting luka

Hi..baby saya baru seminggu..Sy try bg susu badan,mulanya sikit tp lama2 susu dh banyak..Masalah sekarang puting saya luka & sakit ketika menyusu... Saya try pam dapat xbyk sangat... Saya try bg ank susu formula tp macam bersalah...Sy paksa jugak tahan sakit bg nyusu badan..Ada x yg alami macam sy? Macam mna nk cepat sembuhkan luka?

3 Các câu trả lời

Allah sama keadaan kita ..saya puting xda..bila cakap dgn org,org ckp blh..tapi dah cuba sumbatkan sepenuhnya kawasan gelap tu masih bby x dapat nak nyut2 sbb xda puting..saya pam juga tapi x byk..

Pkai nipple cream jenama palmers. Cepat baik.

4y trước

Tq sis..

Pakai nipple cream