Caeser

Slm ibu2 smua..blh ibu2 share pnglmn tk yg prnh kne operate..sy sudah 2 bln brsalin tp masih ada rsa sakit2 di bhgn dlm.. Dukung baby pn rsa tk selesa

2 Các câu trả lời

Normal.sis..mcm sy ank nk msuk 9bln pn kdg2 trasa juge sakitnye or ngilu dkt tmpt czer..sbb tu doc kata mik ms 2 taun br ok if nk preggy balik..sbb br bpe bln pn if angkt brg or bby pn leh trs kekdg tu. 😉

Normal sis says dah 2 tahun czer Pon msih rsa ngilu2 prut. Tapi kalau sis rsa sakit sgt,trus gi hos ye.jgn tunggu