Badan sakit2 slps brsalin

Assalam salam ramadhan.. sy nk tnya mmg slps brsalin badan jd sakit2 ke? tapak kaki dh kerap sgt sakit wlpn bru brdiri sekejap, sendi pn rsa lenguh2 je dgn bhgn perut masih sakit2 xtahula rahim nk mngecut ke apa..ada yg blh share mcm mna nk bg segar n brtenaga blik bdn ni..minum jamu ke supplimen atau senaman mcm mna yg momies blh share ..sy dh lebih 60hari n 1st mom #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing

4 Các câu trả lời

saya dah 3 bulan selepas bersalin. masih sama rasa sakit2 badan jugak sis. tkleh duduk lama lama kat bawah , dia punya sakit nak bangun tu Allahu 🥲

1y trước

sy pn dh 3bln lebih tp sakit bhgn sekitar perut tu msih on off tu jer pling xselesa dgn skit dkt tapak kaki..

sama mom . sy pun sakit2 badan lepas bsalin . apa lg kalau dduk d lantai . aduh mmg payah la nak bdiri lepas tu 😅

pegi berurut balik sis. sye hari tu lps pantang pon mcm tu. lps tu pegi berurut balik semula. baru segar bdn.

sama 😭 lepas bersalin & pantang badan tak sedap dah. sakit2