Caeser

Saya sdh masuk 2bln ceaser, tp masih rsa sakit dibhgn dlm, normal ke tu? Blh sesiapa share pnglmn caeser?

2 Các câu trả lời

Normal sis..dkt dlm tu take time tuk smbuh..wlaupn dkt luar dh nmpk ok..mcm sy even ank dh 9bln..kekdg rs sakit juge... Dia take time tuk rekaber sepnuh nye.. 😉sbb tu doc kata tmpoh tuk peknen lg lepas czer adalah 2taun... 😉Tuk penyembuhan spnuhnya

Saya pun da 2 bulan lebih czer tp bhgian dlm terasa bisa n ngilu bila byk bergerak..tny nurse n org yg pernah czer dorg ckp normal mcm tu..